top of page

Hvorfor velge Perfect Day 

linn-og-knut-erik-ute-500px.png

Som godt utdannet innen musikk, produksjon og lydteknikk har vi, - med suksess, gjort musikk til vårt levebrød. Vi er artister, spiller begge flere instrumenter (trommer, bass, gitar, piano og vokal), komponerer musikk for ulike ensembler, låtskriving, har eget lydstudio og driver forskjellig kulturell virksomhet. Dette betyr at du er sikret god kvalitet både på lyden og fremføringen av musikken når du booker oss. 

 

Vi synger både tostemt og solo, og er godt trent på formidling innen sang. Vi er i tillegg utgitte artister og jobber med debutalbum i disse dager. Vi ligger som prosjektet Massy Riot på Spotify. Akkompagnementet består av Linn på gitar og Knut Erik på piano. I tillegg tar vi med en god del egne, fine, musikalsk utfyllende backingkomp. Dette gjør at vi låter som et fullt band når det er liv på dansegulvet. Livemusikk hever festens stemning så enormt!   


Etter over femten år har vi plukket ut de mest energiske danselåtene som løfter festen. Alle får seg en tur på dansegulvet og vi er kjent for å gi god stemning og masse danseglede på dansefesten. Vi er kjent for å begeistre og engasjere publikum. Og dersom du ønsker det kan vi også være DJ-er og spille heftig og moderne musikk. Det hender det er nedtonet, mer konsert stemning eller litt bakgrunnsmusikk og det er også helt greit. Repertoaret vårt er bredt, og vi spiller også mange rolige musikk-favoritter ved de anledningene et mer nedtonet utrykk gjør seg best. Vi kan mikse disse sidene sammen til blandet publikum, og får til stadighet gode tilbakemeldinger på at vi lykkes med dette. Liveband på din fest, i ditt bryllup er det beste du kan gjøre for å skape unike minner fra DIN kveld. Med oss på scene har du muligheten til å få litt av hvert, hele kvelden! 

Bryllupsfester er der vi startet, vi elsker dem! Hyggelige folk, pyntet og klare for familiefest. Som hobbykokker selv, så nyter vi og spise den gode bryllupsmaten;-)

I bryllup hvor det ofte er mange mennesker i ulike aldre og fra ulike steder løser vi det ved å lese gulvet og å kombinere ulike sjangre hele kvelden. Alle får seg en dans! Og, dere kan ønske dere brudevals, dans, en spesiell sang, også.

Forslag til spilleplan for en festkveld:

a) dele opp spillesettene med rolig musikk i bakgrunnen i 40 minutter fra kl. 21:00. Dette er et godt tidspunkt for å danse brudevals. Deretter kan vi øke energien med to-tre spillesett med dansemusikk fra kl. 22:00-01.00/01.30

b) Alternativt kan vi f.eks. spille fra kl. 22:00-01:00 med alle settene i ett fra start til slutt. Da tar vi i så fall ca. 15 min pauser innimellom. Og, vi tar oss av pausemusikken hvis ønskelig.

Til våre mer rolige og verdige spillejobber har vi plukket de sangene vi vet at gjestene dine vil høre ved livets store begivenheter.  

Dersom du har andre ønsker eller behov er det bare å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige hele året, og er åpne for forslag og nye løsninger.  

Dere finner et utdrag av låtene vi kan spille under Repertoar. Her finner du bl.a. EDM, hits, disco, rock'n'roll, ballader, norske sommerhits, country, pophits, swingmusikk, danseband og ABBA.

Teknisk utstyr

Vi tar med oss et godt og kraftig lydanlegg som med hell kan spille for opptil flere hundre mennesker. Lysanlegget vårt skaper bevegelse på både dansegulvet og scenen. Det er mulighet for å koble opp smart-telefon, mp3-spiller og laptop dersom dere ønsker det. Vi tar også med gitar, el-piano og mikrofoner. 

Da vi begge har lydteknisk-kompetanse har vi god kontroll på lyden, og mye fleksibilitet på lydstyrken.  

pd-i-swing-cut.png

Spørsmål & svar

Hvor stor plass trenger dere?

Vi ønsker oss en plass på ca. 4 m. bredde og 2 m. dybde. Se for deg en gitar og et keyboard i bredden. Ofte har vi i tillegg høyttalere på hver side også, bass-sub og topper. 

 

Det bør vel være en kontakt i nærheten av scenen?

Hvilke strømbehov har dere?

10 ampere holder til vårt moderne utstyr. Vi vil gjerne ha jordet kontakt.

Hvor lang tid bruker dere på å gjøre dere klare?

Vi bruker gjerne en drøy time på opprigg, og ankommer ca.1,5 time før start.

Hva slags musikk spiller dere til dans?

Vi spiller mye forskjellig, og er i prinsippet en levende hitmaskin!  

 

For eksempel kan vi spille:

  • Moderne hits

  • Kjente perler innen swing, pop/rock med Michael Jackson, Tom Jones, Madonna, George Michael og Tracy Chapman 

  • Country-rock 

  • Rock’n’roll med Elvis, Jerry Lee Lewis og Fats Domino 

  • Disko med The Bee Gees og Gloria Gaynor 

  • Svensktopp som “Leende guldbruna Ögon” og “Kristina från Wilhelmina” 

  • Norske hits med DeLillos, Trang fødsel og Postgirobygget 

 

Se mer under utdraget av repertoaret vårt her

Tar dere reisetillegg?

Ja, fra 400 kr. Reisetillegg regnes ut per oppdrag og snakkes om på forhånd. Det er kostbart å benytte bil i disse dager.

Hva med overnatting?

Vi trenger overnatting hvis det er mer enn to timer kjøring hjem til Østfold. Kun hotell av god standard eller privat av god standard.

Hvor kan jeg komme med ønsker om sanger?

Ring oss, eller gå inn på kontaktsiden vår og send en mail. Vi snakkes! 

Vi skal danse engelsk vals i bryllupet vårt. Har dere noe litt moderne dere kan spille?

Eksempelvis kan vi spille ""Perfect", "Tir,na Noir", Someday My Prince Will Come" eller "Annie's Song”. Hvis ønskelig kan vi deretter fortsette med en mer tradisjonell vals. 

Hvor lang tid må vi beregne til dans i bryllupsfesten?

Det er vanlig at valsen starter ved at gjestene samles i en ring rundt brudeparet når de brudeparet mens de danser alene. Som oftest følger gjestene på i valsen etter ett minutts tid, - og vi spiller alltid to valser etter hverandre så alle får danset fra seg!

Jeg har ønsker rundt hvilke salmer dere skal spille i begravelsen. Når kan jeg ringe dere?

Ring oss når det passer deg best. Legg gjerne igjen en mobilmelding hvis vi ikke svarer, så ringer vi deg opp igjen så snart vi kan! Vi er veldig på. 

Hva er egentlig taffelmusikk?

Når vi “taffler”, (som det heter på folkemunne,) spiller vi lett bakgrunnsmusikk under middagen. Da spiller Knut Erik kjente og fine stemningsfulle sanger fra pianoet. Han bruker enten et piano/flygel som står i lokalet eller rigger opp et sitt elektriske på forhånd. 

 

Se repertoarsiden vår for eksempler på taffelmusikk.

 

Hvor mye vil det koste om dere kun spiller på bryllupsfesten vår?

3 x 45 min sett er det mest vanlige. Vi spiller fra kl 21-24 eller 22-01. Prisen for dette er fra 12.000kr. (Reisetillegg kan tilkomme.)

Spørsmål og svar
bottom of page